Barruimte

Dorpshuis De Kern beschikt, naast een algemene barruimte over een drietal zalen. Deze zalen staan bekend als de van Wallenburg zaal, de Burchtzaal en de Kleine Zaal Swat 4. Het Dorpshuis kent voor de verhuur van zalen twee tariefstellingen, te weten een sociaal/cultureel tarief en een commercieel/particulier tarief. Tevens kan tegen vergoeding gebruik worden gemaakt van het aanwezige draadloze internet wwwhack 다운로드.

van Wallenburgzaal

Burchtzaal

Kleine zaal

Barruimte

Barruimte

barruimte

Onze barruimte is in 2010 volledig vernieuwd en dient als faciliteit voor de verhuurde zalen. Huren van sec de barruimte behoort niet tot de mogelijkheden. In overleg met de huurders wordt vastgesteld op welke manier de huurders gebruik maken van de bar. Voor de van Wallenburgzaal en de Burchtzaal is het mogelijk gebruik te maken van een loket. Huurders van de Kleine Zaal  kunnen de eventuele consumpties geserveerd krijgen in de desbetreffende zaal of komen deze nuttigen in de algemene barruimte.

Wij beschikken naast koffie en thee over een ruime sortering frisdranken en alcoholische dranken. In het algemeen geldt dat de huurder zelf consumpties kan verzorgen mits deze niet door ons te leveren zijn. In speciale gevallen kunnen wij zorgen voor lunches enz.

Prijslijst Consumpties