Zaalhuur

In Dorpshuis De Kern zijn diverse zalen te huren per dagdeel. In principe is huur gedurende het gehele jaar op werkdagen en in de weekends mogelijk 모던패밀리 시즌1 대본 다운로드. Omdat wij echter volledig met vrijwilligers werken, wordt de mogelijkheid tot huur naast beschikbaarheid van de zaal mede bepaald door de beschikbaarheid van één of meer vrijwilligers Spectre. De zalen zijn niet alleen te huren door verenigingen en bedrijven, maar ook particulieren kunnen gebruik maken van onze accommodaties.

Speciale wensen

De zalen zijn in principe naar eigen inzicht in te richten One Day download. Indien u speciale wensen heeft, kunt u dit ook aangeven op het aanvraagformulier. Van belang voor ons zijn het aantal deelnemers, het tijdstip waarop de zaal beschikbaar moet zijn, de inrichting daarvan en op welke manier u gebruik wilt maken van consumpties, zoals in de zaal gebracht, via het barloket (waar mogelijk) etc.

Annulering

Zaalhuur kan tot 14 dagen voor de betreffende huurdatum kosteloos geannuleerd worden; tot een week voor de huurdatum betaalt u € 7.50 annuleringskosten, daarna € 12,50

Aanvraag zaalhuur

Naam

Huurder

Straat / Huisnummer

Postcode

Plaatsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Datum (jjj-mm-dd)

Dagdeel
OchtendMiddagAvond

Precieze tijden

Doel van de bijeenkomst

Zaal
van Wallenburg zaalBurchtzaalKleine zaal

Aantal aanwezigen

Zaalhuur (betaalwijze)
ContantOp rekening

Consumpties (betaalwijze)
ContantOp rekening

Faciliteiten
ProjectieschermGeluidsinstallatieInternet (draadloos)

Bijzonderheden